Ga direct naar de inhoud

Besluit over: Woo-besluit chatberichten aangaande communicatie tussen minister Hugo de Jonge en Jaap van Dissel, tussen minister Hugo de Jonge en minister-president Mark Rutte en tussen Jaap van Dissel en minister-president Mark Rutte die betrekking heeft op de bestrijding van het coronavirus in de meest brede zin

Gepubliceerd op
Besluitnummer:
3939612-1069713-pdo

Een Woo-verzoek is een verzoek om toegang tot overheidsinformatie in Nederland volgens de Wet Open Overheid. Een Wob-verzoek is een officieel verzoek aan een overheidsinstantie om specifieke informatie of documenten openbaar te maken volgens de Wet openbaarheid van bestuur.

Meer weten over Woo/Wob-verzoeken

Samenvatting

De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft op 8 augustus 2024 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet open overheid. Het besluit betreft openbaarmaking van documenten die betrekking hebben op informatie aangaande chatberichten die zijn uitgewisseld tussen minister Hugo de Jonge en Jaap van Dissel, tussen minister Hugo de Jonge en minister-president Mark Rutte en tussen Jaap van Dissel en minister-president Mark Rutte die betrekking heeft op de bestrijding van het coronavirus in de meest brede zin.

Over dit besluit

Over dit besluit
Soort Woo-besluit Gedeeltelijke openbaarmaking
Besluitbrief Download besluit (3.14 MB)
Aanvullende bijlagen
Verantwoordelijk(en) Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Periode Alles
Datum besluit
Type besluit Woo-verzoek
Omvang openbaarmaking 42 documenten, 27 pagina's Inventarislijst
Onderwerp

Chats

Documenten

Geschiedenis

Geschiedenis
Datum Actie
26 september 2024 16:34 Inventarislijst vervangen
25 september 2024 4:03 Gepubliceerd