Ga direct naar de inhoud

PDF C-1295852 - 00001753-PHOTO-2021-03-08-16-11-41.jpg.pdf

Gepubliceerd op:
Documentnummer:
VWS-WOO-15-1310047

Over dit document

Over dit document
Datum document
Type bronbestand PDF, 1 pagina's
Download als PDF (469.58 KB)
Documentnummer 1310047
Beoordeling Gedeeltelijke openbaarmaking
Uitzonderingsgrond(en)

Kom je in dit document gegevens tegen waarvan je denkt dat deze gelakt hadden moeten worden? Of is het document slecht leesbaar? Laat het ons weten.

Achtergrond

Dit document is door juristen beoordeeld en vervolgens deels openbaar gemaakt. Die beoordeling is gedaan omdat iemand het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gevraagd heeft interne informatie te openbaren. Hieronder meer informatie over dat verzoek en het besluit:

Achtergrond
Onderdeel van Woo-besluit chatberichten aangaande communicatie tussen minister Hugo de Jonge en Jaap van Dissel, tussen minister Hugo de Jonge en minister-president Mark Rutte en tussen Jaap van Dissel en minister-president Mark Rutte die betrekking heeft op de bestrijding van het coronavirus in de meest brede zin
Samenvatting verzoek

De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft op 8 augustus 2024 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet open overheid. Het besluit betreft openbaarmaking van documenten die betrekking hebben op informatie aangaande chatberichten die zijn uitgewisseld tussen minister Hugo de Jonge en Jaap van Dissel, tussen minister Hugo de Jonge en minister-president Mark Rutte en tussen Jaap van Dissel en minister-president Mark Rutte die betrekking heeft op de bestrijding van het coronavirus in de meest brede zin.

Periode Alles
Type besluit Woo-verzoek
Datum besluit
Omvang openbaarmaking 42 documenten, 27 pagina's Inventarislijst