Ga direct naar de inhoud

E-mailbericht FW: Rol van Coolblue bij LCH

Gepubliceerd op:
Documentnummer:
VWS-WOO-02b-800035
Sla pagina-voorvertoning over

Klik op een pagina om de PDF (2.14 MB) te openen in je browser

Ga terug naar pagina-voorvertoning

Over dit document

Over dit document
Datum document
Type bronbestand E-mailbericht, 4 pagina's
Download als PDF (2.14 MB)
Documentnummer 800035
Onderwerpen Overleg VWS
Beoordeling Deels openbaar
Toelichting Mediq voerde in de periode van 23 maart 2020 tot 24 juni 2021, onder garantstelling van de Staat, de aan het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH) gerelateerde werkzaamheden uit.
Uitzonderingsgrond(en)

Kom je in dit document gegevens tegen waarvan je denkt dat deze gelakt hadden moeten worden? Of is het document slecht leesbaar? Laat het ons weten.

Achtergrond

Dit document is door juristen beoordeeld en vervolgens deels openbaar gemaakt. Die beoordeling is gedaan omdat iemand het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gevraagd heeft interne informatie te openbaren. Hieronder meer informatie over dat verzoek en het besluit:

Achtergrond
Onderdeel van Woo-deelbesluit aangaande ‘de inkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens de coronacrisis en het onderzoek daarnaar’
Samenvatting verzoek

De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft op 14 februari 2024 een besluit genomen op verzoeken in het kader van de Wet open overheid. Het besluit betreft openbaarmaking van documenten die betrekking hebben op de informatie over de inkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens de coronacrisis en het onderzoek daarnaar

Periode Februari 2024
Type besluit Woo-verzoek
Datum besluit
Omvang openbaarmaking 5.160 documenten, 8.829 pagina's Inventarislijst