Ga direct naar de inhoud

Onbekend Bijlage ‘voorbereiding Op1 18 mei 2020 DJI’

Gepubliceerd op:
Documentnummer:
VWS-WC-065-2A

Dit document valt niet onder de verantwoordelijkheid van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Voor vragen of toelichting verwijzen we naar het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Niet openbaar

Tijdens de beoordeling van het Wob-verzoek heeft ministerie van Justitie en Veiligheid besloten dit document niet openbaar te maken.

Over dit document

Over dit document
Datum document
Type bronbestand Onbekend
Documentnummer 2A
Beoordeling Niet openbaar
Toelichting Niet openbaar (conceptversie van document 7B)

Achtergrond

Dit document is door juristen beoordeeld en vervolgens niet openbaar gemaakt. Die beoordeling is gedaan omdat iemand het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gevraagd heeft interne informatie te openbaren. Hieronder meer informatie over dat verzoek en het besluit:

Achtergrond
Onderdeel van Besluit op Wob-verzoek over optreden minister voor Rechtsbescherming in uitzending OP1 van 18 mei 2020
Samenvatting verzoek

Besluit Ik heb besloten (deels) aan uw verzoek tegemoet te komen en de documenten openbaar te maken met uitzondering van de daarin vermelde persoonsgegevens. Voor de motivering verwijs ik naar onderdeel Overwegingen van dit besluit. Ik heb besloten een deel van de door u gevraagde informatie opgenomen in het document niet openbaar te maken. Voor de motivering verwijs ik naar het onderdeel Overwegingen van dit besluit.

Periode Mei 2020
Type besluit Wob-verzoek
Datum besluit
Omvang openbaarmaking 10 documenten, 23 pagina's Inventarislijst