Ga direct naar de inhoud

Onbekend 10. TVL Adviesdocument klankbordgroep 1.0 - 248

Gepubliceerd op:
Documentnummer:
VWS-WC-034-10

Dit document valt niet onder de verantwoordelijkheid van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Voor vragen of toelichting verwijzen we naar het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Sla pagina-voorvertoning over

Klik op een pagina om de PDF (595.46 KB) te openen in je browser

Ga terug naar pagina-voorvertoning

Over dit document

Over dit document
Datum document
Type bronbestand Onbekend, 1 pagina's
Download als PDF (595.46 KB)
Documentnummer 10
Onderwerpen Scenario’s en maatregelen
Beoordeling Deels openbaar
Uitzonderingsgrond(en)

Kom je in dit document gegevens tegen waarvan je denkt dat deze gelakt hadden moeten worden? Of is het document slecht leesbaar? Neem dan contact op met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Achtergrond

Dit document is door juristen beoordeeld en vervolgens deels openbaar gemaakt. Die beoordeling is gedaan omdat iemand het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gevraagd heeft interne informatie te openbaren. Hieronder meer informatie over dat verzoek en het besluit:

Achtergrond
Onderdeel van Besluit Woo-verzoek d.d. 14-12-2021 inzake documenten m.b.t. de Rapportage "Ondernemingen die knelpunten ervaren met de referentiesystimatiek bij de TVL'"
Samenvatting verzoek

Ik heb besloten om een deel van de door u gevraagde informatie niet openbaar te maken. Per document is op de inventarislijst aangegeven welke uitzonderingsgronden zijn toegepast. Voor de motivering verwijs ik naar het onderdeel Overwegingen van dit besluit.

Periode December 2021
Type besluit Woo-verzoek
Datum besluit
Omvang openbaarmaking 62 documenten, 70 pagina's Inventarislijst